joi, 10 august 2023

Fotbal liga a 2-a | A început turnarea covorului asfaltic pe pista de atletism de la stadionul Municipal Ceahlăul: edilul orașului îndeamnă fanii să încurajeze duminică la meciul cu CSM Reșița echipa de suflet Ceahlăul la stadion!

Lucrările solicitate de clubul de fotbal pietrean ACSM Ceahlăul Piatra-Neamţ la stadionul municipal sunt în plină derulare.

Potrivit Primăriei Piatra-Neamț, “Se vor face reparații la grupurile sanitare, instalațiile video și de sonorizare, verificări la porțile de acces și instalația de turnicheți. Va fi înlocuită tabela de marcaj și se vor face reparații și la tribuna oficială (VIP și sectorul pentru presă). Nu în ultimul rând, vor fi întreprinse demersurile legale pentru autorizarea tribunei a II-a acoperite”

Zilele acestea se lucrează la turnarea covorului de asfalt de pe pista de atletism pe care urmează să fie montat covorul sintetic. Tabela de marcaj nouă a fost deja comandată și urmează să fie livrată cel mai probabil săptămâna viitoare. Numai lucrările pentru pistă costă aproximativ două milioane de lei, bani asigurați din bugetul local.

Sunt sigur că iubitorii de mișcare în aer liber o să se bucure de vestea că ne apropiem cu pași repezi de finalizarea pistei de atletism de la stadion. Zilele acestea se toarnă stratul de asfalt precizează în mediul on-line primarul orașului Piatra Neamț d-nul Andrei Carabelea.

Ce mai urmează?
1️⃣
săptămâna aceasta se finalizează turnarea asfaltului
2️⃣
după aproximativ o săptămână se toarnă stratul de tartan, care se realizează în etape, după care se fac marcajele
⚽️
La meciul de duminică covorul asfaltic va fi gata, tocmai pentru ca meciul să se desfășoare fără probleme. Băieții joacă acasă, pentru prima oară în acest sezon de Liga 2. Vin cu același mesaj ca la fiecare meci: haideți cât mai mulți să-i încurajăm! Nimic nu se compară cu susținerea fanilor de-aici, de-acasă!
Meciul va fi televizat și frumos ar fi să arătăm întregii țări că echipa noastră este iubită și susținută de un public numeros! Mai ales că așa putem mulțumi pentru victoria categorică din meciul de cupă ce a avut loc ieri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu